Remote with Windows 7

Discussion in 'iPod touch' started by slosha69, Oct 30, 2009.

  1. slosha69

    slosha69 New Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I have been trying to connect Remote to iTunes on Windows 7. However, it's not working. My iPod Touch 1st gen (3.1.2) syncs just fine. The problem is when I go to add library and the code screen comes up, Remote does not appear under devices. I have connected it many times before my Vista to 7 upgrade, and I have no clue what to do.
  2. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Are you connected to the same WiFi network the computer is connected to?
  3. slosha69

    slosha69 New Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Yes, and I have the setting 'Look for iPhone and iPod Touch Remotes' checked. It's still not working.
  4. MuckYu

    MuckYu Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  5. Tommm

    Tommm Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    752
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Reinstall Bonjour.

Share This Page