Remote Location Reboot?

Discussion in 'iPod touch' started by Jimmyjam79, Feb 10, 2009.

  1. Jimmyjam79

    Jimmyjam79 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Okay, I have two questions for those of you in the know:

    1. I work considerably far from where I live. Yesterday, in route to work, my 2G crashed during a snes game. I then realized I couldn't reboot this thing until I got home. Is it possible to set up my work computer to reboot my Ipod if that happens again? Would it work without Itunes installed on the remote computer (against work policy)? Finally, if I don't need Itunes installed, What files would I need to bring from home to make it work?

    2. I bought my wife a touch for valentines day. Is jailbreaking hers on the same machine as simple as repeating the steps I took, or is it more involved? (She has her own itunes directory I shift-double click to get to)

    Thanks guys!
  2. Ruamrudee

    Ruamrudee Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    947
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
  3. StaticFX

    StaticFX New Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    hmm.. I could not get mine to work without iTunes.

    I have iTunes, libusb, and cyw00ds installed at work just for this

    NOTE!!! if your company has restrictions on your PC you may not be able too. I have admin access on mine but im still restricted as far as command prompt (only allowed on U (users) drive.. so i had to tweak to run from there)
  4. Tom_L222

    Tom_L222 Banned

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    356
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    You would need to install LilUSB on your work computer (which digs its self into the kernel) so its probably best if you don't.
  5. StaticFX

    StaticFX New Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    ok, what are people using to do the re-boot without these? I had to have the libUSB installed as well?
  6. dim3000

    dim3000 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    No, you don't need libusb. Just use my program it doesn't require LibUsb!
    (Download link in Sig)

    P.S - If you're wondering how it does this it uses an iRecovery alternative to remove the need for libusb making it portable because you could put the program on a USB stick and goto any computer, plug in your iPod and run the program!
  7. ALBIM

    ALBIM New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I don't think libusb is needed.
  8. Jimmyjam79

    Jimmyjam79 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    @ Ruamrudee - Thank you.
    @ dim3000 - I will try your program next time this happens, thanks!

Share This Page