Release rRootage is out!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by nashballer, Apr 14, 2008.

  1. nashballer

    nashballer New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (White)
    First to get this you need this ipodtouchfans repo i don't know. But you launch installer and go to install and go to games section in installer. Look around the game section and you might find rRootage!
  2. fatty matty

    fatty matty New Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    282
    Likes Received:
    1
  3. swillard8

    swillard8 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    11
    ohhh yes this is such a good game, I just woke up n everything is happenin!
  4. marko

    marko New Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    13
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    i like it, but i get screen flicker all the time. anyone else have that problem?
  5. Lazrhog

    Lazrhog New Member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    614
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Do you have Dock installed ? OpenGL apps don't work with dock installed too well.
  6. marko

    marko New Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    13
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    yeah i do. and dont reall wanna uninstall it. mmm, decisions decisions
  7. Mindfield

    Mindfield New Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    1,312
    Likes Received:
    7
    Dock interferes with any OpenGL-ES apps, which just means it's going to get worse as more games are released that use it. I'd just get rid of it. It ain't worth it unless it gets updated to such a degree that it no longer causes interference with other games. I doubt that will happen though as it hasn't been updated in ages.
  8. Alexisonfire

    Alexisonfire New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    is that the srouce i have to add under the sources menu?
  9. Lazrhog

    Lazrhog New Member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    614
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    If you update your community sources you will get the touchrepo by default
  10. Alexisonfire

    Alexisonfire New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    when i go to updates under the installer it doesnt show any updates so am i doing something wrong? sorry im new at this i just jailbroke yesterday using ZiPhone and am confused about somethings

Share This Page