[RELEASE] Quake 3

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by rmc08, Feb 14, 2009.

  1. rmc08

    rmc08 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    1,161
    Likes Received:
    125
    Device:
    iPhone 6
  2. lechuckgl

    lechuckgl New Member

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Is this post real ? I saw the videos and I think its possible....i think ill give it a try when I get home from work today.
    My dobut is: how performant it is ? Quake 4 ipod runs a little bit laggy ( maybe its a bad port )...does this work smoothly ?

    meh, it looks like it doesnt work: http://code.google.com/p/quake3-iphone/ at least for the moment
  3. Mchief298

    Mchief298 Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    549
    Likes Received:
    40
    Device:
    4G iPod touch
    bull**** it doesn't work... it runs great actually xD

    Yes I would know I've used it before but deleted it because of lack of controls, but it works great
  4. SolarFlare

    SolarFlare New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Guys, this is really old news. The download link was posted here in the SDK section a long time ago.

    Please Register or Log in to view images


    It works really good once you play with the settings a little.
  5. Mchief298

    Mchief298 Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    549
    Likes Received:
    40
    Device:
    4G iPod touch
    Yep and it's in the [PIRACY] Repo as well Oo
  6. red_5

    red_5 Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    756
    Likes Received:
    0
    Multiplayer is my big turn-on. Any multiplayer?
  7. skools717

    skools717 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    how do i put it on my ipod i just did my jailbreak today and i really want this game
  8. Softsky

    Softsky New Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    yeah me too
  9. PredatorTouch

    PredatorTouch Member

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 3
    can't find the place on my ipod where I can replace the file with the file from the second download (autoexec.cfg)
  10. evilcryalotmore

    evilcryalotmore Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch

    Thats only for full version you downloaded a demo.... Go find a full version then you need to find something and extract it and attach the cfg

Share This Page