refreshing sources frozen?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by xtrupinoyplayax, Dec 7, 2007.

  1. xtrupinoyplayax

    xtrupinoyplayax New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    howcome whenever i click installer it just says refreshing sources and it never loads. are the source sites down? anyone else having this prob?
  2. Yumeji

    Yumeji New Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Yeah, I've had that issue for the past few days. It's hard for me to say whether it's the sources' servers or me using my neighbor's WiFi connection.

    Luckily, it hasn't been freezing on me this morning. So something must be going right.
  3. ellabee

    ellabee New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    I had the same happen to me this morning. I just let it sit and it finally went through but after that I uninstalled some sources and it worked fine afterwards.
  4. gobygoby

    gobygoby New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
  5. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    this happens to me, what i do is just change which wi-fi network im connected to, if the one your on is the only one around you then i don't know.
  6. 8gigaPodTouch

    8gigaPodTouch New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    36
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    yup it freezes, but wait a lil more time and the status bar refreshing source will continue. cause it happens this to me too.

    Please Register or Log in to view images



    p.s. using public wi-fi

    Please Register or Log in to view images

    but still it refresh
  7. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    no it dont it takes longer for somereaseon it took 10 min. for mine
  8. dadedesigns

    dadedesigns New Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Yea one of the sources is very slow.

    anyone can pinpoint it?
  9. rbp1583

    rbp1583 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    yeah i have the same problem. I tries deletin some sources that I dint use much because I had a lot but I still get the same problem. Maybe its one of the original sources?
  10. inatightspot

    inatightspot New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2

    How about if the sources refresh when I tell it to, instead of whenever it feels like it?

Share This Page