"Refresh" app

Discussion in 'iPod touch' started by Bulbuzor, Nov 19, 2009.

  1. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Is there any way to "refresh" our apps to activate the Icon changers (like in the Illumine theme) without having to install them all back (which I won't do lol)

    I tried to re-boot, it didn't worked

    Please Register or Log in to view images



    (I mean, that theme will modify the icons of all the apps that will be added after he was installed, we need to "refresh" them to make it work)

    Thanks

    Please Register or Log in to view images

  2. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  3. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  4. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Explain better. Don't really understand what you mean. Are you talking about a theme in Winterboard? To change it back, uncheck it in Winterboard and it should respring when you close Winterboard.
  5. hooger

    hooger Banned

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    419
    Likes Received:
    2
    you can deleete the icon cache. details are in one of the MN threads.
  6. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I mean, in a theme, Illumine, there is AppIconOverlay, it will add a layer to all the icons, not just the themed ones, but, it will only work on the app added after the theme was installed. How can I make my already existing app kinda "refresh" so they get the layer?
    (I'll try the cache thing)
    Edit: What's a MN thread?

Share This Page