Ratings System Strings Maybe Fix

Discussion in 'iPod touch' started by jmanprousk, Feb 26, 2009.

  1. jmanprousk

    jmanprousk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    So I figured out the Issue is, I don't have RATINGS_ICON whatever in my SpringBoard.strings file!, so I was looking around and this one has it, but I don't know if it's safe for 2.2.1
    \I was just gonna delete the text in my Springboard.strings and replace it with this:

    http://74.125.95.132/search?q=cache...TLE&hl=en&ct=clnk&cd=3&gl=us&client=firefox-a

    But I dunno if it's correct!

    Can some person look through it?

    I don't wanna have to restore if it messes up!

    Thank You
  2. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Would it work if I uploaded my stings file? Just curious?
    ------------------double post merged------------------
    Why don't you want to restore?
  3. jmanprousk

    jmanprousk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Maybe, but I doubt it.

    You can try though!
    ------------------double post merged------------------


    I don't wanna have to get all my cydia apps back
  4. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    -snip- got it.... one sec
  5. jmanprousk

    jmanprousk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Awesome

    Does it have RATINGS_ICON_BODY and all that stuff?
  6. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yep....

    BACKUP YOUR FILE BEFORE PLACING THIS ONE! [(Just in case)nothing bad should happen]
    Here you are....
    http://www.[PIRACY.mf].com/?ohzoznzoy2v

    Do you know if I can just edit the SLIDE_TO_UNLOCK to whatever I want?
  7. jmanprousk

    jmanprousk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    YEAH! You just use iUtilities
  8. Ohfoohy

    Ohfoohy Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  9. jmanprousk

    jmanprousk New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch

Share This Page