RAM On Status Bar?

Discussion in 'iPod touch' started by jack rules32, Aug 8, 2010.

  1. jack rules32

    jack rules32 Banned

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    does anyone no how to get ur RAM displayed near the time on the status bar? THANKS!!
  2. XxRedRumxX

    XxRedRumxX Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    6,666
    Likes Received:
    1,079
    Device:
    Samsung Galaxy Nexus
    download SBSettings from cydia and swipe ur finger across the status bar then press more then go to sbettings options and set status bar free memory to on
  3. Just_For_Now

    Just_For_Now Active Member

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    SBSettings > SBSettings Options > *Statusbar Free Memory.
  4. jack rules32

    jack rules32 Banned

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    thanks but sbsettings is currently uncompatible with iOS4
  5. aznboy00792

    aznboy00792 New Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    No it is not, I am currently using it.
  6. jack rules32

    jack rules32 Banned

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    and it opens in ALL apps?
  7. ThaCrossroads

    ThaCrossroads Banned

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    yeah. you have to use activator to set a different toggle

Share This Page