QuickPwn opening error

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Kaike, Nov 25, 2008.

  1. Kaike

    Kaike New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    * I'm with Windows Vista Home Premium and I have all .NET installed.
    QuickPwn 2.1 is working fine. *

    I just downloaded QuickPwn 2.2 from their website but when I tried to open it I got this error:

    "Errors encountered while performing the operation
    Look at the information windows for more details"

    Extracting libpwnmetheus.dll
    Cannot open libpwnmetheus.dll
    Extracting Pwnmetheus.dll
    Cannot open Pwnmetheus.dll
    Extracting QuickPwn.exe
    Extracting Data/
    Extracting Data/BootNeuter.tar.gz
    Extracting Data/Cydia.tar.gz
    Extracting Data/Installer.tar.gz
    Extracting Data/logo.png
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.1_5B108.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.1_5B108.bundle/bbupdater.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.1_5B108.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.1_5B108.bundle/lockdownd.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.2_5C1.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.2_5C1.bundle/bbupdater.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.2_5C1.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.2_5C1.bundle/lockdownd.patch
    Cannot open Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.0.2_5C1.bundle/lockdownd.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.1_5F136.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.1_5F136.bundle/bbupdater.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.1_5F136.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.2_5G77.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.2_5G77.bundle/bbupdater.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,1_2.2_5G77.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.0.1_5B108.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.0.1_5B108.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.0.1_5B108.bundle/lockdownd.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.0.2_5C1.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.0.2_5C1.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.0.2_5C1.bundle/lockdownd.patch
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.1_5F136.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.1_5F136.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.2_5G77.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPhone1,2_2.2_5G77.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.0.1_5B108.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.0.1_5B108.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.0.2_5C1.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.0.2_5C1.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.1_5F137.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.1_5F137.bundle/Info.plist
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.2_5G77.bundle/
    Extracting Data/PwnmetheusBundles/iPod1,1_2.2_5G77.bundle/Info.plist
    Extracting Data/quickpwn.png
    Extracting Data/rd.tar
    Extracting Data/recovery.png
    Extracting Data/YoutubeActivation.tar.gz
  2. CooLiSH

    CooLiSH New Member

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Yes me too!
    Why ?
  3. dedude

    dedude New Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Yeah i had the same problem too but i right clicked the quickpwn 2.2 and it turns out it could be extracted. Extract it and there would be another file called quickpwn (without the 2.2) double click that and i could open it.
  4. appsis

    appsis New Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hey it must have something to do with your .NET frame work i have vista home premium and it worked for me or try running it in different compatibility you can do this by clicking on quickpwn.exe and going to properties Hope it helps
  5. Bballa786

    Bballa786 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Did u uninstall quickpwn 2.1 before installing 2.2?
    that might be the reason

Share This Page