Question on Themes

Discussion in 'iPod touch' started by Notorious97, May 6, 2010.

  1. Notorious97

    Notorious97 New Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    I just am experimenting downloading different themes etc to try and find out more and more about my new jailbreak

    Please Register or Log in to view images

    (thanks again fo rthat!)

    Anyway one i tried was this superman theme, looks really cool, but in the screen shots before i downloaded it, it had the icons (for apps etc) as superman pics etc, but when i installed i have the full theme apart from this feature, am i doing something wrong? i got it from Cydia,

    thanks fo rthe feedback!
  2. ipodreviewer1000

    ipodreviewer1000 Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    icons arnt apearing> okay then download 'iwipecache' from cydia and run it then set the theme again it should work now

    Please Register or Log in to view images

  3. Notorious97

    Notorious97 New Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    will that delete anything off my itouch?
  4. ipodreviewer1000

    ipodreviewer1000 Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    no what it does is basically restart your theme and make the icons work

    Please Register or Log in to view images

    it wont delete anything

    Please Register or Log in to view images

  5. Notorious97

    Notorious97 New Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    cheers il giveit a try

    Please Register or Log in to view images

    thanks for that, if not il be back to annoy people hahaha
    ------------------double post merged------------------
    ok i done that but still no icons, and when im downloading the description says xx many icons included, am i doing something wrong? the rest of the theme seems to work fine!


    I actually figured it out, i turned summerboard on also and itnow works

    Please Register or Log in to view images

    Thanks again!

Share This Page