Question About Boot Logos

Discussion in 'Pwnage and Winpwn Discussions' started by GrrrBPD, Apr 18, 2008.

  1. GrrrBPD

    GrrrBPD New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    294
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone
    Hey all i was wondering two things.

    1) if I want to change the boot images would I need to restore and start again or can I just change the boot logos in Winpwn.

    2) I know the size of the boot images 320x480 but what is the bite size is it 38bitss.

    Thanks

    Please Register or Log in to view images

  2. Ryan

    Ryan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    4,129
    Likes Received:
    28
    Device:
    Nexus 4
    yes you need to restore every time u want to change your boot logo,

    not sure on 2nd one
  3. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55

    the custom logos are in the customs firmeares themselves...
  4. aztec

    aztec New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    94
    Likes Received:
    5
    You need to build a new ipsw each time you want to change boot logos.
  5. GrrrBPD

    GrrrBPD New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    294
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone

Share This Page