iOS 3.1 Question about blackra1n

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by georgeuk, Nov 25, 2009.

  1. georgeuk

    georgeuk New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I installed icerai1n last night. Until today it was working fine. Suddenly when trying to raise the volume it wasnt working properly. Then it gives me a screen that i have to connect to itunes. What should i do
    ------------------double post merged------------------
    sorry i mean blackrain
  2. kaizersix

    kaizersix New Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    uhm, connect to itunes?
  3. georgeuk

    georgeuk New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i expected a more serious answer
  4. snarr

    snarr New Member

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    What exactly is icera1n?
  5. Rockinryguy

    Rockinryguy New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Almost siged
  6. brendanm

    brendanm New Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    658
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Well when your iPhone or iPod says connect to iTunes, it means there's an issue with the OS and you need to connect. It's like a blue-screen to Windows, in my mind.
  7. shortperson1026

    shortperson1026 Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    3,455
    Likes Received:
    21
    What kind of device do you have

Share This Page