quake4iphone error

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by keppi_GER_93, Jul 26, 2008.

  1. keppi_GER_93

    keppi_GER_93 New Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Hey guys.
    So i have checked Cydia and found "quake4iphone".
    I want to download & install it, and i get the error:
    "Source Error...Size mismatch".

    Can somebody help me? ^^

    cu
    keppi
  2. iPod_SAge

    iPod_SAge New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    132
    Likes Received:
    2
    same here. I can't even delete the 10 mb that are now dumping my flash memory

    Please Register or Log in to view images

  3. keppi_GER_93

    keppi_GER_93 New Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Year sh*t.
    But its something with the Source.
    I thinkt ZodTTd will fix this soon.
  4. ilikeipod

    ilikeipod New Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    I can't find it in cydia...someone help?
  5. keppi_GER_93

    keppi_GER_93 New Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    It must be in Games
  6. saleh317

    saleh317 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    yes me too , i cant find it ,, im on 2.0 by the way ,, could someone help me plz ??
  7. iPod_SAge

    iPod_SAge New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    132
    Likes Received:
    2
    Don't bother downloading it. You'll have to pay for it if you wanna play an episode

    Please Register or Log in to view images

  8. GrooveMachine

    GrooveMachine Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    1,741
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    Hey, I'm talking with Zod right now, and he's having trouble with it in his Cydia repository. Be patient, it'll be fixed soon. He just had to restart his Apache server on his website as well.
  9. iPod_SAge

    iPod_SAge New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    132
    Likes Received:
    2
    Whatever, I got it to work - but this app is useless and buggy. You can't exit menus, you can't even play it - you're just running around and then a message pops up saying that you have to purchase the retail version for 45$

    what gives?

    /oh, okay - it looks like there is also a "free" episode. Playing it right now.
  10. Wildman94

    Wildman94 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I got the swod while d/ling it before, but then I soft resetted the ipod and once it booted up, quake4iphone and temper4iphone were on my Springboard. The only problem was that I never d/l'd temper4iphone. I'm gonna uninstall it now, though. Didn't like it that much. But before I uninstall it, does anyone here want the .app folder for quake4iphone???

Share This Page