[Q] 1.1.3 Wi-Fi problem

Discussion in 'iPod touch 1.1.x Jailbreak' started by neon33, Jan 27, 2008.

  1. neon33

    neon33 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi there.
    In 1.1.2 or < firmwares when I set wi-fi to ON in settings and after that when I press the home button, wi-fi connection is still alive. (and I can go to youtube,safari .. etc.)
    But in 1.1.3 FW (jailbroken or not) when I turn ON wi-fi in settings and then press the home button, after fev (cca 3) seconds I will lost my connection. (so for example youtube can't connect).
    Any ideas?
    Thx

    Please Register or Log in to view images

  2. deveelx

    deveelx New Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    392
    Likes Received:
    11
    You just don't need to turn no the Wi-Fi but you also need to select a Wi-Fi Connection.
  3. neon33

    neon33 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    lol

    Please Register or Log in to view images

    I am not so stupid of course. I know that (I think that is clear).

    Please Register or Log in to view images



    EDIT: but thanks anyway...
  4. greystealth

    greystealth New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    mine did that too at one point. I downgraded and it went away. I tried another version of jailbreak 1.1.3 and it seems to be working fine now. good luck
  5. neon33

    neon33 New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hmm that's strange.
    I tried clean 1.1.3 software (whitout JB) and it didn't work too.
    Can you pls tell me which version of JB did you use?
    Thx

    Please Register or Log in to view images

Share This Page