proswitcher welcome box comes up after every respring

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by zekegeek, Jun 20, 2010.

  1. zekegeek

    zekegeek New Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Sorry about starting so many threads lately, but I just cannot figure this one out. (yes, I googled it) Every time I respring with ProSwitcher installed, the welcome box comes up. Really it doesn't make a difference, but it's so annoying. Anybody know how to make it go away for good? I would appriciate any help.
    Thanks.
  2. Lagunatic

    Lagunatic Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,184
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (Black)
    is it that much of a hassle to tap "ok"? anyways i dont think there is a ways to remove it.
  3. Will Finlay

    Will Finlay Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    389
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4S (White)
    can't remember how i stopped this......think you stop it in settings under proswitcher
  4. tinyman392

    tinyman392 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    16,012
    Likes Received:
    1,380
    Device:
    iPhone 6
    There was a setting in ProSwitcher called reset or something like that. Switch that to "off". It could also be that some of your permissions could be off (this would be hard to fix). You'd have to find all the files associated with ProSwitcher and change the permissions to 755/777. If the permissions aren't correct, the settings won't update as well (because the system can't update the file because it's not allowed to).
  5. Will Finlay

    Will Finlay Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    389
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4S (White)
    dont really see how his permissions could be off, unless it hasn't been bought from cydia store.
  6. zekegeek

    zekegeek New Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    I'm trying that now.

    EDIT: I hate to tell you, there is no setting that has anything to do with "Reset."
  7. vahnx

    vahnx Banned

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    751
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (White)
    I read somewhere it only happens 3 times. This was also happening to me recently. Well I haven't seen it since the third time.

Share This Page