Problem with summerboard theme

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by pachiderme, Oct 19, 2007.

  1. pachiderme

    pachiderme New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi, i try to use a new theme (Sketchnote) on my Ipod

    http://www.ifans.com/forums/...ead.php?t=2939

    So i have copied this theme in the "/Libary/SummerBoard/Themes/Sketchnote" folder of my Ipod and select it through SMBPrefs. This theme include all icons (mail, contact, ...) I needs.

    But in spite of that, some icons (mail, contact, wethear, calc, pref, calendar,...) have not changed on the screen. i can always see the originals while some other icons (safari, youtube, maps, notes, photo) have changed.

    I don't know why ?

    Please Register or Log in to view images

  2. acfusion29

    acfusion29 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Check the folder to see if there are icons for those apps first. If not, then you'll have to make them.
  3. pachiderme

    pachiderme New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thanks but as i have said in my first post, the icons for these applications are present in the icons folder and under 60*60 pixel. This why i don't understand where is the problem.

    Perhaps a problem with the summerboard version 3.0a9 ?
  4. t0b14s

    t0b14s New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I have the same Problem...any idea ?
  5. tomsabin

    tomsabin New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    It's /var/Libary/SummerBoard/Themes/...

    That may be the problem, but tell me if it isn't.
  6. pchuownsu

    pchuownsu New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    that theme was weird for me too, so i decided to take it off lol
  7. t0b14s

    t0b14s New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I think, its not the wrong path, because some icons are working...
  8. pachiderme

    pachiderme New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    the path i good, it's not the problem.

    I have used an other theme to see if the problem are linked to this theme, but i have the same result. I don't arrive to change the icons of mail or Wethear or ...

    I have also check the rigth of the theme folder but it's not the problem.

    What is your summerboard version t0b14s ?
    do you have customize or rstb installed ?
  9. aznk3n

    aznk3n New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    the icons files could be named wrong. its case sensitive so for example: Itunes.png is different from iTunes.png. so check that out, if not, highlight all your icon files and change the permission to 755. that could work too. or just remake the theme but use the pictures.
  10. pachiderme

    pachiderme New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I have try a theme downloaded from installer and i have the same problem..
    The rigth on the folder are 755 and the name are good (Mail.png, Weather.png, ...).I have change the versio of customer to 3.0a11

    Unfortunatly i have always the problem.

Share This Page