Problem With SSH and iTunes Syncing?

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by fr0z3nic3, Jan 28, 2008.

  1. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    Hey guys, I recently posted a thread about my experience jailbreaking in 1.1.3 and everything works great! There are a couple problems though.. I have OpenSSH installed and Services with SSH on, but every time I go to FTP it, it can't be connected and there is a constant error.. I tried trouble shooting a couple things, but they failed as well.. Also, I went to iTunes and I tried to sync my iPod to it I get this error in the attachment? Also, will there be an update to SummerBoard and Customize soon?

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Attached Files:

  2. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    Anybody experiencing the same problems?

    Please Register or Log in to view images

  3. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
  4. notewar

    notewar New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    196
    Likes Received:
    5
    what is ssh by the way?


    what is ssh by the way
  5. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    C'mon on man.. Seriously.. Use THIS! I really need help..

    Please Register or Log in to view images

  6. M-42

    M-42 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    The only problem I had was after the install finished, my installer would not open. So i SSH'd into my ipod with Cute FTP 'Pro'. It has to be Cute FTP Pro by the way, and I then changed the port number for installer by right clicking it and click properties, then it says it is in port 700. Change that to 755. This prob won't help you, but you need the pro version of Cute FTP.
  7. craylim

    craylim New Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    If I understand correctly you are using FTP to shell in? SSH runs on a totally different protocol and uses diff port. you should use putty for command shell or winscp for file transfer with SSHD

Share This Page