problem with installer

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Installer.app' started by andysherman, Jan 27, 2008.

  1. andysherman

    andysherman Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Whenever I try to install somthing installer just crashes and goes to my springboard and I used bosstool to relocate the apps.and installer still crashes. Does anybody know how to fix this?
  2. ipodtouch1234

    ipodtouch1234 Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (Black)
    I have the same problem too! WTF
  3. Shurt

    Shurt New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Do you guys get an error about ?Main Script Execution Failed"?
  4. Jodymitoma

    Jodymitoma New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    9
    No, just crashes to springboard.. I think it is because there is not enough space available in the specified partition..
  5. deveelx

    deveelx New Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    392
    Likes Received:
    11
  6. andysherman

    andysherman Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    ya it just crashes it doesnt say anthing
  7. Jodymitoma

    Jodymitoma New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    9
  8. tropsoilc

    tropsoilc New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I had the same problem too but I installed Boss Tool, relocated my apps and my wallpapers and now I can install things again. Try doing that.
  9. Jodymitoma

    Jodymitoma New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    9
    Yea, trying that now.
  10. Jodymitoma

    Jodymitoma New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,422
    Likes Received:
    9
    Ahh Ha! That -is- the problem folks.

    BossTool v0.34a is telling me that I've only got 1 MB free out of 279MB's for the smaller partition!

    Please Register or Log in to view images




    Edit:
    I've now got 27MB's of free space.

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

Share This Page