Problem with base apps (QUICK HELP)

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by thewandererx, Jun 10, 2008.

  1. thewandererx

    thewandererx New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I couldn't install apps recently, so I got ZiPhone again and tried to re-jailbreak my iPod Touch...

    ... and now it's stuck at 'Installing base apps...'

    and if I hard-re-boot it it goes back to the jailbreaking part...

    HELP please, ... I'm at wits end..

    EDIT: I tried booting into recovery and it isn't working either, and whenever I turn it on it just goes back to the jailbreaking thing and gets stuck there.. HELP
  2. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Just use WinPWn
  3. crazyvanya

    crazyvanya Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    596
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Have you tried booting into DFU mode? And did you restore before re-jailbreaking?
  4. thewandererx

    thewandererx New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    @iTouch532: I'm still a newbie in this and I dunno how to use WinPwn,.... and well, I don't know how it works either. =/

    @crazyvanya: Can't boot into DFU mode, and I didn't restore before re-jailbreaking so I think that's what caused it.

    Anyway, I finally succeeded getting the iPod into recovery mode, and restored it. Now, there's just a few things I need to do before re-jailbreaking.

    Would this past experience on this iPod make ZiPhone not work or something or is it just that because I didn't restore the whole thing got stuffed?
  5. crazyvanya

    crazyvanya Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    596
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    I think it's because you didn't restore before re running the jailbreak. Though I lost my installer, and re ran ZiPhone...went fine...
  6. thewandererx

    thewandererx New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Oh. Ok then, everything's almost ok already...


    Anyway, which repo do you add to get Wiggle and other stuff?
  7. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    To tell you the truth. I don't know,

    Are you in 1.1.4 Firmware?
  8. thewandererx

    thewandererx New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    As of now everything's perfect, only that I tried using ipodtouchmaster's repo, some problem with it, other in-famous repo's, and it says 'main script execution failure' or something...

    EDIT: Oh wait, now it's working. Damn it, I think I've just bugged my iPod. =/

Share This Page