Problem installing Summerboard themes from installer

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by KStarfire, Oct 17, 2007.

  1. KStarfire

    KStarfire New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    I'm running the latest release of Summerboard, but every time I try to download a theme it says "you must install summerboard first."


    What.
  2. thomashayes

    thomashayes New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    606
    Likes Received:
    2
    Did you just install summerboard from the installer.app or did you do the proper full procedure of replacing files so it'll work?
  3. FamousLastMCRmy

    FamousLastMCRmy New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Do you actually have Summerboard installed? Summerboard and the default Springboard are two seperate things.
  4. KStarfire

    KStarfire New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Did you read my post? "I'm running the latest release of Summerboard". First line. GG.

    @thomashayes: Yeah, I did the proper installation procedure. I didn't just run it out of Installer.
  5. FamousLastMCRmy

    FamousLastMCRmy New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Did you read my post? I wasn't sure if you got confused by the two, as the tutorials online don't always clearly install that they are two seperate things.
  6. KrayZieAsSPiNoy

    KrayZieAsSPiNoy New Member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    How would you know if its SPRINGBOARD or SUMMERBOARD.
    ..i think thats the reason why i have to restore 2 times =[
  7. ckylesworld

    ckylesworld New Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I am having the exact same problem. I used the touchfree install that automaticaly installes summerboard and I get the same message on about half of the themes in the install.app however the other half install flawlessly.

Share This Page