prob with psx4iphone

Discussion in 'iPod touch' started by hackxyz, Dec 30, 2009.

  1. hackxyz

    hackxyz New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad w/ 3G
    after i select with .iso i want to play, (chrono chross) it jsut closes the app and goes to home screen (after i choose if i want landscape with sound, w/o sound, etc) im not sure so i put the scph1001.bin in both the psx4iphone root and where i put the .iso's and used winscp and right clicked and changed there permissons to 0755. am i supposed to change any other permissions or what did i do wrong? is it just a bad iso?
  2. voLcoM¯

    voLcoM¯ New Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Probably just a bad iso. Same thing happened to me back in the day of my 1G, some isos worked fine while others would just crash to the home screen. do other isos work for you?
  3. hackxyz

    hackxyz New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad w/ 3G
    dont know only tried that one ill check tomorrow though thanks
  4. voLcoM¯

    voLcoM¯ New Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Post results if you still need help. And np

    Please Register or Log in to view images

  5. hackxyz

    hackxyz New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad w/ 3G
    nope same thing, im gonna try uninstalling and reinstalling psx4iphone, i tried with breath of fire 3 . img
  6. voLcoM¯

    voLcoM¯ New Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Ok. Make sure your permissions are 755.
  7. hackxyz

    hackxyz New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad w/ 3G
    nope same thing even after reinstalling, make sure the permissions of what are set to 755? of the .iso and .img files?

Share This Page