Post your Computer Workstation!

Discussion in 'Computing, Science, and Technology' started by dimdig23, Dec 7, 2007.

  1. dimdig23

    dimdig23 Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    622
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Post a picture of you computer area where you do all your computer work

    heres mine uncleaned

    Please Register or Log in to view images



    And my speakers

    Please Register or Log in to view images

  2. Blake

    Blake Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    63
    Device:
    iPhone 4S (White)
    This should be interesting to see what people post here.
    I'm not home so I cant post a picture...
    I'll just tell you that my desk is MESSY!!
  3. 2gay2play2day

    2gay2play2day New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0

    Please Register or Log in to view images



    but sry thats my OLD laptop....i have a better new one but no pic =)
  4. bcarr81

    bcarr81 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    My Lab......Somewhere in NYC

    It's nothing to talk about but this is what i use to take over the world

    Please Register or Log in to view images

    Attached Files:

  5. toomuchcaffeine

    toomuchcaffeine New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    1,769
    Likes Received:
    48
    Device:
    2G iPod touch
    Man, my camera broke. I'm still waiting for a new one on Christmas, so you all can't see my sexy laptop just yet...
  6. fbmbikes

    fbmbikes New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    1

    Please Register or Log in to view images


    Please Register or Log in to view images





    .Core 2 Duo overclocked to 3.2ghz,
    . 2 gigs of kingston ram 5-5-5-15
    . XFX 8800GTX 768mb xXx
    Hanns-g 19 inch widescreen


    yeah its amazing
  7. wan3212

    wan3212 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    254
    Likes Received:
    1
    heres mine: specs are in sig, i hope to add a quad core cpu soon, as well as new kb/mouse and some more neon lighting.
    http://img180.imagevenue.com/img.php?image=09241_camera_104_122_33lo.jpg
    http://img42.imagevenue.com/img.php?image=09659_camera_0102_122_917lo.JPG
    http://img103.imagevenue.com/img.php?image=09624_camera_006_122_1148lo.jpg
    http://img17.imagevenue.com/img.php?image=09674_camera_005_122_811lo.jpg

    (pictures 3 and 4 show the actual setup, the other ones just show how my 8800 barely fit in my pc


    o and fbmbikes, my pc is faster because u have vista, sucker
  8. fbmbikes

    fbmbikes New Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    1
    haha, you make me laugh?

    i have a 8800GTX 768MB, compaired to your 8800GTS 320mb? no affence but my GPU costs more then your whole pc. plus i have an overclocked C2D 3.2ghz!!! on air i might add so if i have water cooling i can get into 4.0 so please look at your pc first befor you look at mine and you a little behind beacuse vista is as stable as xp if not more stable,


    and if you think your pc is better still we can com pair 3Dmark scores and see who will win..
  9. xALeXzx

    xALeXzx Active Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    3,953
    Likes Received:
    22
    Yeahh!! PC's Fight!!

    Jaja, I use MS-DOS, a Penitum 2 processor, 64mb Video Card and USB 1.0 Ports, ( I have 2!!) and a 12" radioactive monitor. It's the best thing here.
    Gizmoloon likes this.
  10. Evalocity7

    Evalocity7 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    17
    Device:
    3G iPod touch
    Not much...But oh well. Don't mind the wire hazard under the desk lmao. I would take a more current picture with my current desktop, but my desk is a mess right now so I'll just show you a screenshot of my current desktop.

    Please Register or Log in to view images



    I love HP computers...Very reliable...The only thing i've upgraded in that is the graphics card which is sadly a Nvidia Geforce 6200 lol, I am still able to play Battlefield 2 on medium settings though...So I'm happy.

    Current Desktop:

    Please Register or Log in to view images



    Razer Mouse pwnage:

    Please Register or Log in to view images



    Well the green razer mouse was the one I had originally...But Razer sent me another one (The Blue Plasma color one) because I had originally ordered the Blue Plasma...And they sent the Acid Green so thanks Razer.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page