Pocket Touch won't work

Discussion in 'iPod touch' started by Johnny Quest, Sep 19, 2008.

  1. Johnny Quest

    Johnny Quest Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 6
    I've updated the Pocket Touch to the latest version and its not working. Its just a black blank screen. It also didn't work from the last update. Does anybody else has this problem? is there a solution? its one of my favorite apps somebody please help.
  2. MrBrightside

    MrBrightside Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    18
    did u install the frameworks?
  3. Johnny Quest

    Johnny Quest Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 6
    I don't think I have. Which one do you mean? I didn't do it before and it worked. Is it in Cydia?
  4. MrBrightside

    MrBrightside Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    18
    Cydia - Manage, Settings and choose developer. The go back and SEARCH (theres a search section) for 'pocket' in Cydia and the frameworks should come up.

    btw, it MIGHT be useful to ask this question in the pockettouch thread, Skylar might help and your solution could be there (Y)
  5. Johnny Quest

    Johnny Quest Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 6
    Thanks I'll give it a try, if not, then I'll go to Skylar
  6. Q08

    Q08 New Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    any luck on the pocket touch.updated my ipod to 2.0.2 and now i have the same problem
  7. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    To fix:
    1. Go into Settings
    2. Configure PocketTouch
    3. Relaunch PocketTouch
  8. Q08

    Q08 New Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    it works..... it really works thanks
  9. Lightcommercial

    Lightcommercial New Member

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    My pocket touch just keep switching song and wont stay on the same song for more than half a second. I reinstalled it and launched from Setting but it keeps doing it
  10. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Go into the Shaker settings and readjust the shaker settings. Specifically, turn them up.

Share This Page