Pobleme mit Alice DSL! Hilfe....

Discussion in 'iFans auf Deutsch' started by andresbulto, Nov 25, 2007.

  1. andresbulto

    andresbulto New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Sorry about posting in english, I am not german but I live in germany and I need help with alice DSL.....

    I simply cannot connect to WLAN with my Ipod touch, I have tried many things...anybody had the same problem?

    Vielen dank!
  2. robkru

    robkru New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Hallo,

    bevor wir über dein Problem reden, solltest du erstmal beschreiben, was du für Geräte da bei dir rumstehen hast! Also Bridge/WLAN Router/DSL Modem etc.
  3. andresbulto

    andresbulto New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hallo Robkru,
    upsss..ja klar..(Ich versuche auf deutsch)Mein router ist Turbolink IAD und Birdge, Siemen WLAN bridge W-011. Ich habe Alice light flat.

    Ich habe vielen sache versucht..und funktioniert noch nicht...wo muss ich mien usurname und passwort scgreiben in meinen ipod touch???

    Danke!!
    Andres
  4. shakey

    shakey New Member

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hi everyone,
    Ive got the exact same problem. My ISP= Alice; my modem is Siemens ADSL C2 010 I and my router is Siemens Wlan bridge W 011
    does anyone have a solution? it doesnt look good to me..
    replies in german are more than welcome!
    thanks in advance

    Shakey
  5. Pastewka

    Pastewka Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    OK. First in Englsih and than in Deutsch

    Please Register or Log in to view images



    First you must setup wlan in your Router. How this work you must look in the manual or google

    Please Register or Log in to view images


    If your Router doesn't support w-lan, you have to buy a wlan router on ebay or so

    Please Register or Log in to view images


    If you have installed the w-lan in your router you can type the settings into your ipod.
    Maybe you connect to "wlan123" an the passwort is "123456" than you have to type it in and you are logged into your wifi

    Please Register or Log in to view images




    Aaalsooo. Erstmal musst du wlan in deinem Router einstellen. Wie das geht kannst du in der Anleitung nachsehen oder googlen

    Please Register or Log in to view images


    Wenn dein Router kein Wlan hat dann kauf dir einen in ebay der welches hat.
    Wenn du nun wlan installierst hast kannst du die daten in dein ipod eintragen.
    Wenn du zum beispiel im "wlan123" bist und das passwort "123456" ist, brauchst du nur noch dich damit einloggen und du hast wlan

    Please Register or Log in to view images



    Sry for my bad English an Deutsch, im tired

    Please Register or Log in to view images

  6. shakey

    shakey New Member

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    thanks for taking the time!
    im at work now but will try it out tonight.
    vielen dank nochmal!

Share This Page