PLEASE someone help me

Discussion in 'iPod touch' started by kese92, Jan 28, 2008.

  1. kese92

    kese92 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    i did the 1.1.1 ohtoprep thing but now when i try and run the windows.bat file in the 1.1.2 jailbreak a command screen pops up for like one second and then just gpes away. i searched and searched. i dont know what to do. someone help also if this helps another thing that has been going on is that even though im on an unjailbroken 1.1.2 it has the 1.1.3 dock background. when i go to settings->General->About->it says 1.1.2
  2. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    That is very strange. I would restore and try again with the bizarre problems/ dock theme you're having without jailbreak. Then jailbreak again.
  3. kese92

    kese92 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    ok usually i would not take your advice but i used your jailbreaking tutorial to jailbreak 1.1.1 and i refered your wikipage to about 5 friends. so im pretty sure you know what you are doing. but i really hope you are right.
  4. themerceny

    themerceny New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    after installing okto prep did you install update 1.1.2 and then run the program. my advice is go onto youbute and look up the user ipodtouchmaster. he has some great tutorials
  5. kese92

    kese92 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    i figured it out
    i didnt have java installed (fairly new computer)

Share This Page