Please Help!! Stuck in Endless Reboot!!

Discussion in 'iPod touch' started by agarwal1, May 13, 2008.

  1. agarwal1

    agarwal1 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I started installing IntelliScreen on my ipod today and I rebooted but it does not fully reboot. It just keeps rebooting over and over again. What can I do to fix this?
  2. mrgas2004

    mrgas2004 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    811
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    try restoring

    if it will not let u put it into dfu mode manually then restore
  3. agarwal1

    agarwal1 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    1,107
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I can still enter dfu mode and recovery mode but I really want to find a way to fix this without restoring. It is only because of one app.
  4. Touchrookie07

    Touchrookie07 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    how do you put your ipod into DFU mode manually? please explain!!!

    Please Register or Log in to view images

  5. gasto

    gasto New Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  6. sk8erfrom

    sk8erfrom New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    try just turning it off and back on again that should do the trick, if that doesnt work you will probably have to restore it

    srry
  7. ddgv

    ddgv Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    1,818
    Likes Received:
    39
    can u access it via SFTP (SSH) while its loading???... if u can then u should try deleting the app completely
  8. mrgas2004

    mrgas2004 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    811
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)

    u turn it off then unplug it from the computer then hold the home button while reconnecting it

    this is the way i did it

Share This Page