Please help me w/ my touch

Discussion in 'iPod touch' started by Kadaj_1993, Mar 10, 2008.

  1. Kadaj_1993

    Kadaj_1993 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    I just went into custmize to change the way my dock looked.
    springboard resprung (i guess thats what you would call it) and now the only thing that shows up is the dock and my background
    any advice (ps. i just restored yesterday , so i would rather not do it again)
  2. Asuraku

    Asuraku Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Try rebooting.
  3. ur_so_beautiful

    ur_so_beautiful New Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    984
    Likes Received:
    16
    if you restored, everything would be back to factory settings..no customize or anything *scratches head*
  4. Kadaj_1993

    Kadaj_1993 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    that didnt work
  5. Kadaj_1993

    Kadaj_1993 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    it would but i rejailbroke within 5 minutes of it being restored
  6. EMPaighton™

    EMPaighton™ New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Your Firmware version and Customize version would be helpful.
  7. Kadaj_1993

    Kadaj_1993 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    firmware 1.1.1
    customize edition 1.21
  8. Asuraku

    Asuraku Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I don't think 1.21 will run on 1.1.1. At least JB your Touch up to 1.1.2 or 1.1.3 for that version of customize.
  9. Kadaj_1993

    Kadaj_1993 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    no, it worked fine for a month then my friend tried to download some 1.1.3 apps so i had to restore (yesterday) i also reinstalled that version of customize so i could set a custom carrier image now today my ipod touch started being stupid again

    bsides jb 1.1.2 and 1.1.3 are time consuming
  10. Asuraku

    Asuraku Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    So in others words you don't want to take the extra 10 minutes to make sure your iPod work correctly. There's your problem.

Share This Page