Photoshop CS4 Pre-Order on Apple

Discussion in 'General Apple Chat' started by iPTF_BROWSER, Oct 5, 2008.

  1. iPTF_BROWSER

    iPTF_BROWSER Active Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    20
    Device:
    HTC One
    I was looking at the requirements of CS4 Extended and it said 512MB of ram but they recommended 1MB look:

    Please Register or Log in to view images


    I am sure it's just a mistake but it's kind of odd.

    Attached Files:

  2. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    94
    Device:
    iPod touch
    typographical errors ftw
  3. tylobedo

    tylobedo Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    794
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    whats so odd about this? its always been this way. go install any priemer pro or after affects. they require 1 and recomend 2 i believe (even tho it runs fine on 512)
  4. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    But I've only got 768KB of RAM, will it work on my machine!?
  5. iPTF_BROWSER

    iPTF_BROWSER Active Member

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    20
    Device:
    HTC One
    They made a mistake because it says 1MEGABYTE is recommended but it is supposed to be 1GIGABYTE nobody has 1mb of ram unless there on the first Macintosh.
  6. GrooveMachine

    GrooveMachine Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    1,741
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    Good job! You've solved the puzzle! xD
  7. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    So what if I am?
  8. Tman47

    Tman47 Active Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    2,883
    Likes Received:
    20
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    hahahaha welllll crysis runs fine with 256kb ram on my mac II
  9. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Beast of a machine you got there. Mine won't handle crysis so I'm currently playing bioshock atm on mine.

    It looks really great in black and white!
  10. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)

Share This Page