Package download failed every time

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by therobinsonator, Mar 31, 2008.

  1. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    sorry to ask but every time I try to download anything at all or even update my installer I get that error
    any help plz
  2. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    there are installer fixes in the 1.1.3 installer.app section, these will work, just replace your installer and then do the command in a terminal, the reinstall installer after youve replaced it by SSH.

    Please Register or Log in to view images

  3. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    okay I'm on 1.1.4 though
  4. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    its ok, they still work the same on 1.1.4, like i am

    Please Register or Log in to view images

  5. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
  6. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    this is it lol:
    chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer

    Please Register or Log in to view images

  7. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    O permissions LOL
  8. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    i coppied it all and now i cant open installer it crashes
    not to say that wasnt happening anyway
  9. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    this is strange hmm, its should open after atleast the 3rd try.
    maybe turning it on and off will refresh u replacing it
  10. therobinsonator

    therobinsonator New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    13
    lol it opens now thx
    main script exe failed?
    damn

Share This Page