Other Repo's With GPSPhone

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by iTeam, Mar 27, 2009.

  1. iTeam

    iTeam New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Anyone know of any repo's carrying GPSPhone I uninstalled it yesterday, came back to re-install and it was gone.

    SO does anyone know of any other repo's that carry one thats at least less than a couple months old or so?
  2. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    As far as I know, there is no other repository by ZodTTD's carrying gpSPhone. Sorry dude. Try signing up for a beta account by making a video of one of his apps or sending ZodTTD a donation.
  3. iTeam

    iTeam New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Darn. I cannot do much in my situation. I have a copy on my other iTouch.. Could I like... Sync it over?
  4. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Assuming you can SSH into both iPods, you could copy the gpSPhone to your computer and then copy it to your other iPod. As far as I know, gpSPhone only requires the actual .app itself, so you won't have to transfer over any other files.
  5. iTeam

    iTeam New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Ah....The SShing is the hard part cause only 1 connects to my internet, and my PC is wired in.... So yeah.. I know there is a repo somewhere with it.
  6. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Use something like DiskAid to transfer the app.
  7. iTeam

    iTeam New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Diskaid doesn't show any APps\
  8. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Change the little thing at the bottom to say "Root Folder," rather than "Media Folder."
  9. iTeam

    iTeam New Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I copied it, turned the ipod on, but it doesn't show up in the springboard. (BTW Thanks for the help)

Share This Page