Oracle of Ages?

Discussion in 'iOS Emulators' started by Led, May 3, 2008.

  1. Led

    Led Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    1,975
    Likes Received:
    1
    Has this worked for anybody. I've tried two seperate rom files and neither work. It gets to the nintendo/capcom screen and then goes white and nothing happens. Has anyone gotten this to work or had the same problem?
  2. overkill305

    overkill305 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Same here. Maybe its just the ROM because all my other ones are working fine.
  3. Asuraku

    Asuraku Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I have NTSC and PAL versions that work just fine. It's probably your ROM.
  4. mav88

    mav88 New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    yeah i'm having the same troubles
    both for ages and seasons
  5. ShadowsTouch

    ShadowsTouch New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    i get the same problem too
  6. Wiiownzzz

    Wiiownzzz New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    So...do you think you can give them to us PLEASE!?!?
  7. hakk79

    hakk79 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    3,239
    Likes Received:
    60
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I might search it and find it.
  8. Virtualball

    Virtualball Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    63
    Same here

    Please Register or Log in to view images

    Both Oracles don't work...
  9. Wiiownzzz

    Wiiownzzz New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    LOL! i downloaded a different rom of this kind and it worked but i now realized that it was because my mute setting was off...
  10. Wicked One 612

    Wicked One 612 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    555
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    It's an odd fix, but this is actually the fix.

    You have to turn the mute option in the settings to "No". In other words, don't mute the sound. Then it works!

Share This Page