omg how i get ip

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Mufasa, Oct 21, 2007.

  1. Mufasa

    Mufasa New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    k well i was using customize app and my setting, SBHpref, customize apps disappeared, probably hid. and it stinks cause now i cant get the ip to change my n45ap.plist, how do i get the ip? anyone kno, i cant get it from settings...
  2. bndeac

    bndeac New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    8
    first of all, make sure you're connected to wifi. if you are, press the blue button next to the connection name. it'll be there. if it's not, you probably dont have a connection.
  3. Mufasa

    Mufasa New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    thats if i was in settings, i cant access settings remeber
  4. bndeac

    bndeac New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    8
    sorry, forgot that part
  5. Mufasa

    Mufasa New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    uurgh, k ty anyway, at least u tried, this stinks for me though i got so much stuff on notes and contacts and calender, i dont want to restore... arrrgh
  6. bndeac

    bndeac New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    8
    there are sites that are supposed to give you your ip when you visit, i cant get them to work on my touch though.
  7. cynicaL

    cynicaL New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    well i take it you're connected through a wireless router
    go into router settings and it should be in there somewhere
    it should list an active connection to your router
    at least mine does
  8. Mufasa

    Mufasa New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    i cant find router settings, any other way?
  9. Mufasa

    Mufasa New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    never mind I found it , I think I didvcause it looks familiar but it says connection timed out when I connect.
  10. tomsabin

    tomsabin New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    If you have a router you can get to the web-page (192.168.0.1 or whatever) and then go to 'attached devices'. This would only work if you had wifi set up before though.

    Using your computer, not iPod Touch.

Share This Page