Ok, I updated my Touch!

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by fr0z3nic3, Jan 15, 2008.

  1. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    Hey guys, I'm back again with a question for the people who have updated their iPod Touch to 1.1.3 firmware and have bought the iPhone applications.. Ok, does anyone else have this problem.. When I go to my Google Maps Application and hit the bottom left corner button (My Location) I get this error message, 'Your location could not be determined.' has anyone else got that message and how can that be fixed?

    Please Register or Log in to view images

  2. anida123

    anida123 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    that's probably for the phone function in iphone.
  3. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Its should work for both iPod and iPhone...

    Hmm, try it later... thats all i can suggest..
  4. chireau

    chireau New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    the my location does work on my touch (well, its helping you much but at least you do know it should work!).

    Just keep on harassing Apple since they sell it
  5. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    Yea, for some dumb reason its not working where I am.. I'm sitting a foot beside my router so thats no excuse.. I don't know whats going on..

    Please Register or Log in to view images

  6. dino86

    dino86 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    I checked it and it works OK... No problems here...
  7. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    When you try yo connect to a Acces point... is there more than one?

    I think thats how it work, it read more than one access point... but, it still should work with access points miles away...

    I dont know... maybe the people that Steve Jobs was talking about driving there car to mark access point havent gone by your house? Lol?
  8. GrimmGreen

    GrimmGreen New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    529
    Likes Received:
    3
    nooo , that's the fake WiFi GPS locator
  9. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    This sucks ass.. This is the main reason why I wanted to update too..

    Please Register or Log in to view images

  10. nclaxmiddy11

    nclaxmiddy11 Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    1,191
    Likes Received:
    23
    Since you bought the new iphone apps you should make a repo to put them in. That way everyone doesn't have to pay. When theres an update on a app you could just put it in the repo.............Or could you just send me a pm with the apps

Share This Page