odd problem...

Discussion in 'iPod touch' started by mynameisBEEKMAN, Feb 27, 2008.

  1. mynameisBEEKMAN

    mynameisBEEKMAN Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    473
    Likes Received:
    3
    Device:
    2G iPod touch
    so, i was jb on 1.1.3 from ZiPhone, then decided to upgrade

    i backed up all my files

    upgraded

    re-jailbroke, and it was all fine, but i couldn't get summerboard to work, plus, i tried everything, but i kept getting "main script execution failed" (after chmodding it to 4755 ect..)

    so, went down to 1.1.1, thought it would be nice (it was the easiest) BUT, i couldn't refresh sources, nothing worked........

    went back to 1.1.3, re-jailbroke with z-iphone......same problem

    restored to 1.1.4, same problem........................

    dont post stupid things, im not a noob, i know what im doing.......

    DONT YOU DARE TELL ME TO SEARCH!!!!
  2. yz85 rider

    yz85 rider Banned

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    471
    Likes Received:
    39
    it is because the app tapp repo is down right now.
  3. mynameisBEEKMAN

    mynameisBEEKMAN Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    473
    Likes Received:
    3
    Device:
    2G iPod touch
    oooooooooooooooooooooooo
  4. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Hmm that must be why I can't refresh or do hardly anything for that matter.
  5. mynameisBEEKMAN

    mynameisBEEKMAN Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    473
    Likes Received:
    3
    Device:
    2G iPod touch
    yea......................

Share This Page