"No Wi-Fi"? What happened?

Discussion in 'iPod touch' started by thisisdoom, Jan 19, 2009.

  1. thisisdoom

    thisisdoom New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Hi everyone, I turned on my ipod today and i noticed that it says "No Wi-Fi" I dont know whats going on but i let the battery drain and i plug it into my computer and now is back to normal. However, im concerned that this is a hardware problem and that it will happen again. Does anyone have any advice? thank you
  2. bajami

    bajami New Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i'm a newbie to the site and the forums , my boys have the ipod touch 2g and one of them has done that a couple of times i thought i was gonna have to input the wpa again but when i clicked on the security then wpa it came back on without having to instal it all again
    i'm baffled too why it has done this twice since xmas i also hope its not a hardware problem.. sorry i couldn help but thought i'd let u know what happened to my sons ipod
  3. leadergo

    leadergo Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    2,384
    Likes Received:
    6
    turn the iPod off, then on. resetting the power usually helps with most glitches. like when you unplug your earphones, then use volume +/-, it still says headphones.
  4. *MATT JAM3S*

    *MATT JAM3S* New Member

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    maybe, you turned wifi off.

    happend to me once lol.

Share This Page