NO WI-FI Grey Menu Problem

Discussion in 'iPod touch' started by j@s@it@m, Oct 10, 2007.

  1. j@s@it@m

    j@s@it@m New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hello from Puerto Rico:
    I received my iPod Touch last Friday October the 5th. and today Wednesday October 10, I have the problem with the greyed out WI-FI Menu with the message of "NO WI-FI". I reset the iPod to factory settings, reset again and again and still I have the grey WI-FI Menu.

    Please Register or Log in to view images


    HELP, APPLE, HELP!!!!!

    Please Register or Log in to view images

  2. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    maby nothing is transmitting internet. ever think of that?
  3. rokrboy

    rokrboy Retired Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    29
    Device:
    iPod touch
    HAve you turned on the Wi-Fi .

    Please Register or Log in to view images

  4. rrm74001

    rrm74001 Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    187
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Can you please be more specific? Maybe a picture or something?
  5. j@s@it@m

    j@s@it@m New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I have my router connected to my iMac G5 and is on and working.
    The problem is that the WI-FI icon is greyed out and do not allow me to access it.
  6. 3CKO

    3CKO New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    561
    Likes Received:
    0
    lol ^^ go to settings-wifi and make sure its on then wait a few secs and see if anything loads under choose a network...if so click it and whats it say? if not then there isnt a wifi thing in range..
  7. j@s@it@m

    j@s@it@m New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Here is the photo.

    Attached Files:

  8. 3CKO

    3CKO New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    561
    Likes Received:
    0
    hmmm dats weird...
  9. j@s@it@m

    j@s@it@m New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Well the IPT fixed its self like magic. Last night it connected to the router with no problem. I think the WI-FI went on vacation and returned last night. Thanks for the help. Juan
  10. 3CKO

    3CKO New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    561
    Likes Received:
    0

Share This Page