No sound in Linux Mint.

Discussion in 'Linux' started by Matt_Maggots, Aug 1, 2010.

  1. Matt_Maggots

    Matt_Maggots Banned

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    0
    Hey guys, for some reason, I'm having technical difficulties with the audio in Linux Mint. In previous updates, the sound worked great with no problems. Now, Linux Mint 9 doesn't want to play sound at all no matter how much I change the sound settings. HELP!!!
  2. fly1ngguitar

    fly1ngguitar Banned

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Did you check for drivers?
  3. Matt_Maggots

    Matt_Maggots Banned

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    0
    Yup, everything was supposedly fine.
  4. fly1ngguitar

    fly1ngguitar Banned

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Hm. don't know what it could be. do you have a link to linux mint?
  5. Matt_Maggots

    Matt_Maggots Banned

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    0
    Well, I'm not currently home. I'm at a relatives house and won't be back until a week or so.
  6. fly1ngguitar

    fly1ngguitar Banned

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Ok. I'll just google it.
  7. Matt_Maggots

    Matt_Maggots Banned

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    0
  8. fly1ngguitar

    fly1ngguitar Banned

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    thanks. i'll check that out.
  9. magic8ball88

    magic8ball88 Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I hate to ask but do you know for sure that your speakers work?
  10. Matt_Maggots

    Matt_Maggots Banned

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    0
    Yeah, it worked in previous versions of Linux Mint and Ubuntu until Linux Mint 9. I'm a big Linux distro user, been using since Ubuntu 6.06 and until now, the sound fails me with the new updates. It also worked on Windows really well.

Share This Page