No sim card ooops /HELP/

Discussion in 'iPhone' started by iNatedawg, Aug 27, 2009.

  1. iNatedawg

    iNatedawg New Member

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    OK
    I just bought a used iphone (1g)
    it was v2.2.1
    I decided i was going to bring it to 3.0 and then hack it

    I started the update to 3.0, then after it said "No sim card installed. Insert a valid sim with no pin lock to activate phone."

    I use tmobile and i was going to hack my phone.

    How do I unlock the phone while it is in this state?
  2. brovius

    brovius Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    113
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Download the newest redsn0w.
    If you have a ******* client, get the newest from here.

    If you are using Windows, and don't have a ******* client, get redsn0w 0.8 from here.
    If you are using Mac OS X, and don't have a ******* client, get redsn0w 0.8 from here.

    Just follow the on-screen instructions, and everything will be OK.
    If you are left with the choice between Cydia or Icy, or both, get only Cydia. (I only recommend this, if you don't want Cydia, get Icy)
  3. Hghflyrjd1

    Hghflyrjd1 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I was wondering the same thing. I've done a few iPhones and after a Restore It would ask for a AT&T sim card to activate or say emergency calls only. I would get a friends AT&T sim and connect to iTunes with a Internet connection on that computer just to get past the restore. Does redsnow get Me past this issue of needing an active AT&T sim after restore. Cause if u need to update say to 3.0 and then want to jailbreak the new 3.0 you would need an AT&T sim. Thanks
  4. iBoss™

    iBoss™ Banned

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    1,057
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    You can still put it into DFU Mode from that screen.

    After its in DFU, jailbrake, and it should let you in.
    Install ultrsn0w and youre good to go.
  5. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    you can bypass the activation with redsn0w on iphone 2g at least. not sure about others...
  6. iBoss™

    iBoss™ Banned

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    1,057
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    redsn0w 0.8 is for all versions of the iPhone/iPod touch.
    ... running 3.0 of course

Share This Page