No Sevice...anywhere

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by CDFraser9, Aug 10, 2008.

  1. CDFraser9

    CDFraser9 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Last night I jailbroke my iPhone 3G with the new version of Winpwn on firmware 2.0.1. Everything went just fine, but now I do not get service anywhere. So I am guessing it just doesn't find AT&T. Help please.
  2. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
    Setting.app --> General --> Reset --> Reset Network Settings
  3. wazup692006

    wazup692006 New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    326
    Likes Received:
    0
    did you have service before your jailbroke it lol just checking
  4. CDFraser9

    CDFraser9 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Yeah I had service, but I think I know what I did wrong. I never unchecked activate phone when I was building my IPSW. So I just built another firmware with that unchecked so I will let you know how it goes.
  5. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
    Did u try my methood?
  6. CDFraser9

    CDFraser9 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    No. But I will if this doesn't work. Thanks though.
  7. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
    This is guaranteed it will work 100% sure

Share This Page