No Network Signal After Jailbreak 3.1.2 using pwnage tool

Discussion in 'iPhone' started by U_Fig, Oct 14, 2009.

  1. U_Fig

    U_Fig Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I jailbroke my iPhone 3G 3.1.2 with the latest version of pwnage tool...i now have no singal i know this is becasue i used pwnage tool to activate i've no need to perserve the baseband so i reverted to the stock 3.1.2 but i was wondering is there a fix to get my singnal back without having to pwn it again as i dont have a mac readaly available... i still have the custom ipsw i created using pwnage tool.
  2. DrewGzy

    DrewGzy Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    10
    Just make another custom firmware that does not hactivate it; restore to that and activate the thing like normal.
  3. U_Fig

    U_Fig Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    thats my last choice option because i dont have access to a mac the last time i had to use a display model in a store where i live. does pwnage tool work in vmware? if it does that could be an option for me as i can get a vmware image of osx.
  4. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    PwnageTool SHOULD work in VMWare, you're just emulating the OS.
    So yeah. Should be no problems doing that.

Share This Page