No Icons From Cydia?

Discussion in 'iPod touch' started by buickryder, Mar 11, 2009.

  1. buickryder

    buickryder New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    I've looked around no one seems to have anything on this but i just jailbroke my 2G Untethered and when i download from cydia i dont get the icons on my springboard??? Ive tried a few apps anyone know a fix or a link to some other topics that are having this trouble??? Thanks Guys
  2. leadergo

    leadergo Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    2,384
    Likes Received:
    6
    did you try rebooting?
  3. awal

    awal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    31
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Which apps have you installed?
  4. JIMIneitor

    JIMIneitor Banned

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
    ahaha, i bet he forgot about rebooting when he did tethered jb
    He said, i will never turn off my opd again! And he took it seriously!

    Please Register or Log in to view images

  5. buickryder

    buickryder New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    [PIRACY]us and catagories....Summerboard installed great but the others i had before will not show up at all??
  6. Aaron81

    Aaron81 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i have the exact same problem.... so i tired to synch it through itunes and now the icon is there but when i start it it says it couldn't be started

    Please Register or Log in to view images



    EDIT: actually i have this problem with [PIRACY]us...
  7. vdep

    vdep New Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have the same problem, I've been trying for an hour now and can't fix it.

    EDIT: mine works now, I just did a complete update on cydia instead of the essentials one.

Share This Page