No Battery Image?

Discussion in 'iPod touch' started by snpri3, Mar 5, 2008.

  1. snpri3

    snpri3 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    559
    Likes Received:
    10
    After i installed Some new Customize and did some Symlink changes, then i uninstalled Customize Completly and now instead of a battery image its just a number like 99? im confused why is this, is it because of customize or no how do i fix this...

    On the unlock screen it shows the Battery image but when i got into Springboard its just a number weird

    Please Register or Log in to view images

  2. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Sometimes this defaults when you install Advanced Preferences, or another sort of preferences.app mod. You can simply turn off this feature.
    1 person likes this.
  3. 8gigaPodTouch

    8gigaPodTouch New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    36
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    did u install the AdvancePreferences of Skylar? if u did go to ur Settings scroll down below and open AdvancePreferences and turn off the Battery Level then reboot now it should show the Header Battery Image

    Please Register or Log in to view images



    btw nice carrier ha looks same w/ me

    Please Register or Log in to view images

  4. snpri3

    snpri3 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    559
    Likes Received:
    10
    cool that worked thanx guys, but whats really weird i never ticked that option on in the first place, only after i put those damn simlink commands that it did this

Share This Page