No "\Applications" Folder

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by snapplesevrythng, Aug 11, 2008.

  1. snapplesevrythng

    snapplesevrythng New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Ever since I jailbroke 2.0 I use Total Commander to access my ipod touch files but I don't have an \Applicatons folder. What should I do?
  2. BadKarma

    BadKarma Banned

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    4,037
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Go into /private/var/stash/ Applications.xxxxx
  3. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    /private/var/stash/Applications.xxxxxx

    Edit: fsck
  4. Collateral

    Collateral Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Clear the cache..then try. Cydia mopves the apps to a stash folder in the media partition and smblinks to it.
  5. BadKarma

    BadKarma Banned

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    4,037
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Wow we posted the same damn thing
  6. snapplesevrythng

    snapplesevrythng New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    How do you clear the cache?
  7. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    On firefox, Ctrl+Shift+Delete, a window will pop up asking what you want to clear.
  8. Collateral

    Collateral Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    He's not using Firefox...=P


    Ok, I use winscp and its Commands -> Clear Caches
  9. stevenplanet

    stevenplanet Banned

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    /private/var/stash/Applications.xxxxxx

    Edit: fsck
  10. interestingkid

    interestingkid Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    526
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    use DiskAid (USB based software too)
    i had the same problem (iphonebrowser doesn't show the symlink)

Share This Page