NEW MACBOOK PRO :D (Some Questions)

Discussion in 'Mac & OS X' started by SLLhotD, Dec 23, 2008.

  1. SLLhotD

    SLLhotD Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Hey Guys
    im sooooooo excited that i got the new mbp

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images



    ok so i have some questions
    on my current mac i have subscribed to many rss sites, how do i move all my feeds and all my previous messages from the feeds without adding them manually?

    and since i'm gonna move my itunes library will all my playcounts be reset to 0?


    Thanx 4 ALL the help

    Please Register or Log in to view images



    WOW almost 40 views and NO help

    Please Register or Log in to view images


    Please Help - How about all you really smart guys? and high posters
  2. mcdavid68

    mcdavid68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    i have no idea i dont have one

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images




    try using yahooo answers or something if no one replys
  3. SLLhotD

    SLLhotD Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
  4. Blaze_Blaster

    Blaze_Blaster Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    557
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    I got a brand new one too!!!!!!!!!! try adium. the guy QUACKS animated quacks if you get a msg!! IM loving it !!
  5. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    Adium is great, but you gotta get VMWare Fusion... It amazes me.

    You can run Windows full screen, then use spaces to switch between OS X and Windows. It's THAT cool!

    What are your specs?
  6. SLLhotD

    SLLhotD Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    I already use Adium - I've been using it for quite a while now on my previous mac
    I don't wanna use W+VMWare Fusion cause i don't need windows

    Please Register or Log in to view images

    I'm happy with OS X

    320 Gig HDD
    4 GB Ram
    2.53 Ghz
    You?
  7. Blaze_Blaster

    Blaze_Blaster Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    557
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    My parents got me the base 15' @ 2.4ghz with 250gb hd. I love mac now! it pwns windows, although i cant seem to be able to access websites with ShockWave games... weird?
  8. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    Mine's 2.53, 4GB, 320@7200rpm HDD

    iWork, iLife........ VMWare. Oh yeah.
  9. hotwater10

    hotwater10 Banned

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    1,587
    Likes Received:
    26
    I also have a new macbook and I HATE LEOPARD...so far...i think i just need to get used to it. But anyway how can i get my itunes libary from my PC to macbook?
  10. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)

Share This Page