new installer update problem!

Discussion in 'iPod touch' started by jam623, Mar 31, 2008.

  1. jam623

    jam623 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    so, the update for installer, i guess, was just released, and it looks nice but when i went to download the collage.app (which i just noticed), it was downloading and before it said cleaning up, it took me back to home suddenly, without restarting, and the app wasnt there. so i tried another app, and the same outcome!

    is there a reason for this, because it was working perfectly fine before?

    can someone help me?!?!

    Please Register or Log in to view images

  2. Redshift

    Redshift New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    770
    Likes Received:
    28
    Try respringing.
  3. jam623

    jam623 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    i did...

    i evened turned it off a couple of times, like the apps i tried to install, don't show up in uninstall and there still available to download... and i recently tried again, and same problem, and it instantly sends me home... i hope i dont have to do some sort of restore!

    Please Register or Log in to view images

  4. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Have you moved your /Applications folder to the media partition?
  5. jam623

    jam623 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    are you saying i should move it to there?, or have i?

    anyways, i didnt move anything, it started happening when i opened up installer, and the new update was there, i dont thinkits just a coincidence it started happening around the update, did the update change something??
  6. Teslanuat

    Teslanuat Banned

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Be careful! I had that problem once and it deleted my Applications folder. It was a problem with a repo. OH, and did you try clearing the queue (Click install on any package and click "clear queue"
  7. jam623

    jam623 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    i cleared the queue, and tryed downloading an app from a different repo, but nope, just sends me back, what happened after your apps folder ws deleted?
  8. Teslanuat

    Teslanuat Banned

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    To make a long story short: I restored.
  9. jam623

    jam623 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    do you propose i do the same? *prays*


    i have had mine hacked in 1.1.1 for like 4 months?

    also, if i restore will it stay 1.1.1?
    , and can i just do jailbreakme?
  10. jam623

    jam623 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    okay now, something even more wierd, i have the app called, appflow, and all the fail to install applications are on there, but, dont work, so it seems the install processes last step, cleaning up, isnt working, or something!

Share This Page