need some help

Discussion in 'iPod touch' started by golf pro, Mar 19, 2008.

  1. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ive had my ipod for aobut a week and jailbroke it right away, it work fine but i wanted guitar hero and the only way i found to do that was to down grade to 1.1.1 which i thought was no big deal so i did. it was a mistake. with the new ziphone update i couldnt jailbreak the 1.1.1, so i did it on jailbreakme.com, and the installer had like no apps, so i restored back to 1.1.4 and now in the installer it keeps freezing when i try to add a source and now every time i try and install somthing it says like error or somthing idk i dont have my ipod on me any help?
  2. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Restore to 1.1.4 again, and then start from a clean iPod.

    Jailbreak, and reboot right away after. Go in install and add a source, and see if it freezes again.
  3. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    yea it did should i just restore and jailbreak again?
  4. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    woops i read that worng ok i will try that

    Please Register or Log in to view images

  5. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    it still doesnt work and says Package download failed! anythign else?
  6. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
  7. wearmaize

    wearmaize Active Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    2,442
    Likes Received:
    13
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Make sure you're on an unrestricted wifi network.
  8. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    i am it worked before but now it doesnt
  9. wearmaize

    wearmaize Active Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    2,442
    Likes Received:
    13
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Have you messed around with permissions, added or removed sources, or mucked around in mobilefinder recently? If so that may have caused it.
    Also have you tried to fix the apps partition?
  10. golf pro

    golf pro New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    i dont know what those are but if i have are there any ways to fix it?

Share This Page