Need Help With My Repo (main Execution Script Failed)

Discussion in 'iPod touch' started by Khaos, Feb 10, 2008.

  1. Khaos

    Khaos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    1,655
    Likes Received:
    127
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Plz Help

    heres my repo

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
    <!DOCTYPE plist (View Source for full doctype...)>
    - <plist version="1.0">
    - <dict>
    <key>info</key>
    - <dict>
    <key>name</key>
    <string>Khaos139's Themes</string>
    <key>description</key>
    <string>Summerboard and Customize Themes And More To Come</string>
    <key>maintainer</key>
    <string>Khaos139</string>
    <key>contact</key>
    <string>Khaos139@gmail.com</string>
    <key>url</key>
    <string>http://www.khaos1313.googlepages.com</string>
    <key>category</key>
    <string>Khaos139's Cool Stuff</string>
    </dict>
    <key>packages</key>
    - <array>
    - <dict>
    <key>bundleIdentifier</key>
    <string>com.repo.Windows_Vista_Khaos139</string>
    <key>name</key>
    <string>Windows_Vista_FireFox</string>
    <key>version</key>
    <string>0.5</string>
    <key>location</key>
    <string>http://khaos1313.googlepages.com/Windows_Vista_Khaos139.zip</string>
    <key>category</key>
    <string>Themes (SummerBoard)</string>
    <key>size</key>
    <string>560920</string>
    <key>hash</key>
    <string>78387ac4b8dd463158b71e4c217cad03</string>
    <key>url</key>
    <string>http://www.khaos1313.googlepages.com</string>
    <key>description</key>
    <string>Vista Theme With Firefox and much more</string>
    <key>date</key>
    <string>1195023660</string>
    <key>scripts</key>
    - <dict>
    <key>install</key>
    - <array>
    - <array>
    <string>CopyPath</string>
    <string>Windows_Vista_Khaos139</string>
    <string>/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Windows_Vista_FireFox</string>
    </array>
    </array>
    <key>uninstall</key>
    - <array>
    - <array>
    <string>RemovePath</string>
    <string>/private/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes/Windows_Vista_FireFox</string>
    </array>
    </array>
    </dict>
    </dict>
    - <dict>
    <key>bundleIdentifier</key>
    <string>com.repo.ATT</string>
    <key>name</key>
    <string>ATT With Bars</string>
    <key>version</key>
    <string>1.0</string>
    <key>location</key>
    <string>http://khaos1313.googlepages.com/ATT1.zip</string>
    <key>category</key>
    <string>Themes (Customize)</string>
    <key>size</key>
    <string>9981</string>
    <key>hash</key>
    <string>f47b4190af1b7fadbae0266b453fb416</string>
    <key>url</key>
    <string>http://www.khaos1313.googlepages.com</string>
    <key>description</key>
    <string>ATT Sign With Bars For Ipod Touch (Use On Customize)</string>
    <key>date</key>
    <string>1195023660</string>
    <key>scripts</key>
    - <dict>
    <key>install</key>
    - <array>
    - <array>
    <string>CopyPath</string>
    <string>ATT</string>
    <string>/private/var/root/Library/Customize/CarrierImages/ATT</string>
    </array>
    </array>
    <key>uninstall</key>
    - <array>
    - <array>
    <string>RemovePath</string>
    <string>/private/var/root/Library/Customize/CarrierImages/ATT</string>
    </array>
    </array>
    </dict>
    </dict>
    </array>
    </dict>
    </plist>

    khaos1313.googlepages.com/repo.xml

    its my second package that dosent work i get the error Main Execution Script Failed...

    PLZ HELP
  2. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I was getting the same error message from my repo until I found out the folder inside my zip did not match the CopyPath one.

    Also check:

    make sure the has is MD5 ( I use hashemall.com)

    did you zip it on Mac, Linux, or using zip.exe on the command line

    That's all I can think of now, but when I was faced with a similar problem, I thoroughly looked through and redid everything. Then it worked.
  3. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55
    you need a / after your folder in copy path. change this:

    <string>CopyPath</string>
    <string>Windows_Vista_Khaos139</string>
    <string>/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Windows_Vista_FireFox</string>

    to this:

    <string>CopyPath</string>
    <string>Windows_Vista_Khaos139/</string> <--theres the change
    <string>/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Windows_Vista_FireFox</string>
  4. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Ha, I didn't actually look through his whole thing. Nice job, though.

Share This Page