need help with my remote app!

Discussion in 'iPod touch' started by didikay, Sep 20, 2008.

  1. didikay

    didikay New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    well i just downloaded my app
    tells me to add a library and gives me a 4 digit passcode
    then i go on itunes but i cant find anywhere to type in the passcode T__T
    can somone help?
    thx
  2. mikec1985

    mikec1985 Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    2,558
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Once you open remote on your ipod it will show up in itunes on the right side under "your ipod" then enter the 4 digit code from your ipod and it should connect
  3. didikay

    didikay New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    it still doesnt work
    i connected the ipod to the pc and the itune comes up but there is nothing on the page
    on the summary page it has ipod : name capacity software version serial number
    and thts it

    help!
    thx
  4. RemusDragon

    RemusDragon New Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm having the same problem. My macbook and iPod are on the same wireless network, but the iPod does not show up as a device in iTunes unless I plug it in, and like didikay I have nowhere to put the passcode.
  5. starblob

    starblob New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    wont work for me either.

    though if i boot into windows on it, it works fine...
  6. didikay

    didikay New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    so... anyone got any idea to fix this annoyn problem?.

    any suggestion will be appreciated
    thx

    Please Register or Log in to view images

  7. Baker5

    Baker5 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    3,230
    Likes Received:
    40
    Device:
    iPhone 5 (White)
    uninstall and reinstall
    or turn the ipod on while its connected to itunes and run the remote app and then it will show
  8. cainy

    cainy New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    make sure your firewall allows the bonjour service in & out, should work then
  9. didikay

    didikay New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
  10. Baker5

    Baker5 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    3,230
    Likes Received:
    40
    Device:
    iPhone 5 (White)
    thats good what about those other people

Share This Page