Need help putting Leopard on my PC

Discussion in 'Mac & OS X' started by Clownassasin, Apr 1, 2008.

  1. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    OK, I have a Home computer that has Vista home premium, and just yesterday, I found out that I can change my computer to look like leopard, but now I dcided that I want the real deal on my computer. I know there is a way to put leopard on my computer, but can any of you guys help me out? Maybe post some instructions or a link to where any of you guys have used to do it, or where I can get the leopard software? Thanks so much
  2. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    post all of your computer specs and ill point u in the right direction
  3. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    OK, i dont know where to start but I have, Windows Vista home premium, AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core 4000+,320GB1 Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache™,16x DVD+/-RW Drive , 1GB2 Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz- 2DIMMs
    I dont know what that means, i just copied it from the dell website, its an inspiron 531, if you needed to know
  4. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    ok im gonna pm you something that u need to download and burn to a disk
    and also for further assistance check out
    insanelymac.com
    and do u want to dualboot or u just want leopard
  5. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    i probably just want leopard, because i dont want to risk anything else..... My computer just got screwed up and i cant use windows explorer so i cant delete what is causing the problem of me not getting into windows explorer...oh well thanks a lot fellow assassin
  6. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    lol iight
    and did u get my pm?
  7. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    yeah i got it, i just hope i can fix the computer so i can download it... still trying to figure out the problem....

    OK....after hoiurs of work, i reinstalled vista and reset everything in my computwer, but my dad doesnt want me to do it, any good strong points that i can tell him about so i can convince him?

    Oh and will this totally screw up my pc?
  8. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    anyone wanna help? sorry for being impatient, but i dont wanna do a lot of stuff on my computer if im just gonna end up restoring it to leopard
  9. albert_$n

    albert_$n New Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    338
    Likes Received:
    6
    ive nearly the same specs
    Leo4all is running fine for me
    download it via ******* (*******pond.com) and install
    im sure it will work
  10. Clownassasin

    Clownassasin New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    13
    Device:
    2G iPod touch
    well drkassassin already gave me the *******, but what do i do with the *******, i havent downloaded it yet, but what do i do with it?

Share This Page