Need arm-apple-darwin-otool.exe

Discussion in 'iOS Development' started by JaySparrow, Nov 14, 2009.

  1. JaySparrow

    JaySparrow New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Could someone please post up a copy of arm-apple-darwin-otool.exe by itself that I can download? I don't need the whole toolchain, I just need that (and possibly whatever else I need to be able to run it). Thanks in advance!
  2. Collateral

    Collateral Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
  3. JaySparrow

    JaySparrow New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I've tried searching it already, but all I can find are packages with the entire toolchain in them. I only need arm-apple-darwin-otool.exe.
  4. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    Well take the arm-apple-darwin-otool.exe out of it?
  5. JaySparrow

    JaySparrow New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    The thing is, it takes forever to download on my computer, and I was hoping someone could just give me a copy of the single file.
  6. hooger

    hooger Banned

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    419
    Likes Received:
    2
    Gimme a link to the toolchain, ill download the whole thing and reup just what you need.
  7. JaySparrow

    JaySparrow New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  8. Collateral

    Collateral Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Wow. your really nice. no joke. hah.

Share This Page